Personvern

Alle Guttas personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for Alle Guttas nettsted, allegutta.no og forteller om hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger.

Alle Gutta, ved vår daglige leder, er ansvarlig for vår virksomhets behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra allegutta.no (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1. ledd). 

Hvilke personopplysninger behandles hos oss?

Alle Gutta samler IKKE inn personopplysninger som fødselsdato, personnummer, adresse, telefonnummer eller opplysning om personlige betalingskort eller personlige problemer. Vi samler bare inn informasjon om din bruk av nettsiden vår, i form av hvilke undersider du besøker, nettleserinnstillinger og IP-adresse.

Hvordan bruker vi personopplysningene?

Informasjonen vi samler inn på våre nettsider brukes for å optimalisere brukeropplevelse og funksjonalitet på allegutta.no basert på ditt brukermønster på siden, hva du viser interesse for og hva som ser ut til å være ditt behov og din intensjon ved å besøke nettsiden vår. Målet med å samle denne informasjonen er å gjøre sidene våre mest mulig intuitive og inspirerende for deg som besøker den.

Hvordan samler vi inn personopplysninger?

Vi samler inn personopplysninger via informasjonskapsler (bedre kjent som cookies). Dette er små tekstfiler som plasseres på din enhet (mobil, nettbrett, datamaskin) når du laster ned en nettside. Alle Gutta bruker informasjonskapsler til å generere statistikk i Google Analytics. På denne måten kan vi spore din bruk av allegutta.no til IP-adressen du bruker.

Analyseverktøyet Google Analytics plasserer tre informasjonskapsler på din maskin (_ga_gat og _gid). Dette gjøres for at vi skal kunne samle inn statistikk, og slettes etter den tiden Google til enhver tid spesifiserer. Hvordan du administrerer informasjonskapsler kan du lese om på nettvett.no: Slik administrerer du informasjonskapsler (nettvett.no)

Hvorfor opplyser vi deg om dette?

Lagring av opplysninger og behandling av disse opplysningene er ikke tillatt med mindre bruker både har blitt informert om og har gitt sitt samtykke til behandlingen. Brukeren skal få vite om og godkjenne hvilke opplysninger som behandles, hva formålet med behandlingen er og hvem som behandler opplysningene, jf. ekomloven § 2-7b.

Har du spørsmål om Alle Guttas personvernerklæring?

Kontakt daglig leder, Jon Fredø på jon@allegutta.no